Joan Puyal

Home • • • Galeria • • • Joan Puyal

e-mail:
Jpuyal@hotmail.com

Telèfon:
+34 619 28 28 85

Instagram:
Joan_puyal_sculpture

Joan Puyal (La Roca del Valles, 1967)

Inicia el seu recorregut en el mon de l’art, ara fa poc més de set anys, de la ma de la ceramista Eli Moretó i l’escultora Manuela Rivero. És a partir d’aquesta formació que va sentir la necessitat de investigar volums desenvolupats al torn. La seva obra assoleix un caràcter escultòric, on investiga formes orgàniques i els límits físics del fang.

Ha aprofundit la seva formació en l’àmbit de l’escultura a diverses escoles com a l’Escola Massana i l’Escola de Ceràmica de la Bisbal, on ha treballat de prop amb alguns dels seus principals referents  (Gustavo Pérez, ceramista mexicà, i l’escultor Samuel Salcedo).

Després de diverses exposicions col·lectives  (Made in Sants – 2017, Solstici – 2017, Biblioteca Clarà – 2018),  desenvolupa la sèrie  ‘VOID’, exposada a la seva primera mostra individual a la galeria ‘Objeto de Deseo’ de Barcelona a la primavera de 2018, de la que el poeta i pintor Joan Vinuesa va dir “els organismes geomètrics es manifesten en aquesta exposició mes enllà del buit, per retrobar l’arquitectura íntima que dona sentit a les formes”

A nivell internacional ha col·laborat en la creació de quatre murals a Índia (Puskhar i Jodphur) i a Sri Lanka (Mirissa i Trincomale).

Compagina la seva feina de ceramista i escultor amb la docència a l’Associació Artística Cap de Fang.

Cub Flotant

Moebius

Moebius bicolor

Absència

DSCF3838

DSCF3845